Babyboxen

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Pinolino box Levin - naturel - 100x100 cm
81014592

Een box is onmisbaar als je een kindje hebt. In de box kan de kleine veilig spelen en heb jij je handen even vrij. Pinolino box Levin heeft een naturelkleur en is inklapbaar.

199.00
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Babyboxen

Als je een kindje verwacht, zijn er heel veel dingen die je moet aanschaffen. Een babybox is echt onmisbaar. Babyboxen zijn te koop in vele varianten en soorten. Alle babyboxen die in Nederland te koop zijn, voldoen aan de zeer strenge veiligheidseisen. Toch zijn er nog veel verschillen. Denk hierbij aan een in hoogte verstelbare bodem, een box met wielen of met een lade voor het opbergen van speelgoed.

Babyboxen kopen

Een babybox in de woonkamer is heel handig. Hier kan je kindje rustig liggen en spelen. Let er wel op dat je de box niet te dicht bij de verwarming zet of bij een raam wat misschien tocht. Ook Is het heel belangrijk om er op te letten dat er geen planten, kabeltjes en snoertjes in de buurt van de box staan. Ook dien je er op te letten dat huisdieren niet in de box gaan liggen. Bekijk het aanbod van Leen Bakker meteen online. Hier vind je diverse babyboxen. Kies bijvoorbeeld voor een box met verstelbare bodem. De bodem zet je in de hoogste stand als je kindje nog niet kan zitten of staan. Je hoeft dan zelf niet heel diep te bukken om je kindje neer te leggen. Zet de bodem omlaag wanneer je kindje gaat staan. Dat is wel zo veilig!