Meegroeibedden

Meegroeibedden

Meegroeibedden zijn de tussenoplossing voor kinderen die te groot zijn voor een ledikant en te klein voor een groot bed. Dankzij een verstelbaar frame groeit het bed eindeloos met je kleine spruit mee. Bij Leen Bakker vind je een ruim assortiment.

Wat fijn is aan een meegroeibed is dat je de lengte van het bed zelf kunt aanpassen. Zo kun je het bed gemakkelijk groter en/of kleiner maken wanneer dit nodig is voor je kleintje. Zo zorg je ervoor dat het meegroeibed altijd passend is. De meegroeibedden van Leen Bakker zijn gemaakt van stevig materiaal. Het meerdere malen verstellen van de meegroeibedden is hierdoor dus geen probleem!

Of je nu op zoek bent naar een simpel basis meegroeibed of vind je het handig wanneer het meegroeibed nog een extra opberglade bevat? Leen Bakker heeft het allemaal. Bekijk het aanbod online op leenbakker.nl en plaats meteen je bestelling!

Meegroeibed kopen

Op zoek naar een meegroeibed voor jouw kind? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er is hier namelijk meer dan genoeg keuze en voor ieder wat wils. Bekijk het aanbod meegroeibedden online op leenbakker.nl. Kom je er niet aan uit? Bezoek dan een van onze Leen Bakker filialen bij jou in de buurt. Daar staan onze deskundige medewerkers voor je klaar en helpen je graag met een passend advies!