Wiegjes

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Pinolino wieg Prinses Karolin - roze
81014588

Dit roze wiegje is roze en versierd met gouden kroontjes. Leg jouw kleine prinses koninklijk te slapen in dit schattige wiegje.

249.00
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Pinolino wieg Moritz - wit
81014589

Dit witte wiegje met vrolijk gekleurde stippen is een heerlijk bedje voor je kleintje. Leg je kindje heerlijk te slapen in dit wiegje en wieg hem of haar zachtjes in slaap.

269.00
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Pinolino wieg Tina - wit
81014590

Dit witte wiegje staat op 4 wieltjes (2 met rem). Dit is een heerlijk eerste bedje voor je kleintje. Leg je kindje heerlijk te slapen in dit wiegje en wieg hem of haar zachtjes in slaap.

249.00
Dit artikel wordt binnen 3 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Wiegjes

Het belangrijkste meubel in de babykamer is een wiegje. De eerste drie tot zes maanden, totdat je kindje beweeglijker wordt, is een wiegje een veilige slaapplek voor je kind. Een wiegje is niet alleen fijn voor de kleine, maar ook voor de ouders wordt het als erg fijn ervaren dat ze de eerste maanden hun kindje bij zich in de buurt hebben. Een wiegje kan namelijk gemakkelijk verplaatst worden naar de slaapkamer van de ouders.

Wiegjes voor de mooiste babykamer vind je bij Leen Bakker. Ook zijn er bijpassende matrasjes in het assortiment opgenomen. Bekijk het aanbod wiegjes online op leenbakker.nl en plaats meteen je bestelling!

Wiegje kopen

Een wiegje koop je natuurlijk bij Leen Bakker. Hier is namelijk meer dan genoeg keuze en voor iedere wat wils te vinden. Op zoek naar een schattig wiegje voor je kleine spruit? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres! Bekijk het gehele assortiment online op leenbakker.nl. Liever deskundig advies? Dat kan! Kom langs bij een van de Leen Bakker filialen bij jou in de buurt. Onze medewerkers staan daar voor je klaar met een passend advies!