Babydekens

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Woezel & Pip babydeken - roze - 100x150 cm
39103002

Babydeken Woezel & Pip heeft een opdruk van de dierenvriendjes Woezel & Pip. Het dekentje is gemaakt van lekker zacht katoen.

★★★★★ ★★★★★
50% korting
29.99 15.00
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 2,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???
Woezel & Pip babydeken - mintgroen - 100x150 cm
39103006

Woezel & Pip babydeken heeft een lieve opdruk van de dierenvriendjes Woezel & Pip. Het deken heeft aan de ene kant een opdruk en aan de andere kant is het deken effen mintgroen van kleur. Zowel leuk voor jongens als meisjes!

★★★★★ ★★★★★
27% korting
29.99 21.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 2,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Babydekens

De mooiste en zachtste babydekens koop je bij Leen Bakker. Verwacht je een kindje? Dan komt er veel op je af en moet je veel keuzes maken. Uiteraard wil je het beste voor je kindje en kies je niet alleen voor mooie, maar ook veilige spullen.

Babydeken kopen

Als je een babydeken gaat kopen, let je natuurlijk in eerste instantie op de materialen waarvan het dekentje gemaakt is. Babydekens zijn verkrijgbaar in 3 textielsoorten; katoen, wol en synthetisch. Alle drie deze materialen zijn veilig en goed. Wat betreft de veiligheid gaat het veel meer om hoe je het bedje opmaakt. Let er bij het opmaken van een babybedje op dat je het bedje strak en kort opmaakt zodat je kindje niet met het hoofdje onder de dekens kan raken. Dit kan namelijk gevaar opleveren voor je kindje. Maak het bedje dus kort op. Dit betekent dat het kind vrij dichtbij het voeteneind ligt met de voetjes. Het beddengoed komt niet hoger dan de schouders en het hoofdje van je kind ligt vrij. Is het babydekentje te groot? Vouw het deel dat over is dan goed onder het matras. Zo kan je kindje heerlijk en veilig slapen. Bekijk het aanbod babydekens van Leen Bakker meteen online en plaats een bestelling. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Hier staan onze medewerkers graag voor je klaar met een deskundig advies.