Medicijnkasten

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Medicijnkast RVS - 30x30x12 cm
37300050

Medicijnkast RVS is een praktisch medicijnkastje. Het kastje is afsluitbaar met een sleutel. Dat geeft een veilig gevoel!

★★★★★ ★★★★★
17.99
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 2,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Medicijnkasten

Medicijnen en EHBO-spullen bewaar je op een veilige plek, een plek waar kinderen niet zomaar bij kunnen en je toch alles overzichtelijk bij elkaar kunt opbergen en weer gemakkelijk en snel kunt vinden. Daarom kies je voor een medicijnkast. Veel medicijnkastjes hebben een slot. Zo ben je ervan verzekerd dat je medicijnen veilig zijn opgeborgen. Uiteraard hang je een medicijnkastje hoog op, zodat kinderen er niet bij kunnen. Bij Leen Bakker vind je diverse goedkope medicijnkasten die je goed kunt afsluiten.

Medicijnkasten kopen

In het ruime en veelzijdige aanbod van Leen Bakker vind je diverse praktische medicijnkastjes met een deurtje met goede sluiting of zelfs met een slotje. De kastjes hebben één of meerdere plankjes en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals RVS. Bekijk het aanbod medicijnkasten van Leen Bakker meteen online en kies het kastje dat het beste past bij de stijl van jouw badkamer. Kies er ook een bijpassende wastafelkast, hoge kast of bovenkast bij en geef je badkamer meteen een nieuwe uitstraling. Je kunt alles voor je badkamer meteen online bestellen. Je bent natuurlijk ook van harte welkom in een van onze winkels. Onze ervaren medewerkers staan graag voor je klaar met een deskundig advies.