Prullenbakken

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Brabantia touch bin 30l - rood
70604107

Brabantia Touch Bin is een handige afvalbak met een inhoud van 30 liter. De Brabantia afvalbak heeft een rode kleur en is gemaakt van metaal. Het deksel gaat eenvoudig open als je erop drukt.

60.00 51.00
(incl. 15% korting)
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_IN_STOCK_STORE_TEXT??? ???PRODUCT_STORE_LINK_TEXT???

Prullenbakken

Afval moet je kwijt! Een prullenbak is dus noodzakelijk. Bij Leen Bakker vind je diverse soorten prullenbakken. Denk hierbij aan pedaalemmers, push- afvalbakken en touch afvalemmers. Kies je voor een afvalemmers met een touch-deksel, een hygiënisch pedaalsysteem of met een push systeem? Iedere prullenbak heeft zo zijn eigen voor- en nadelen.

Prullenbak kopen

Als je een prullenbak gaat kopen let dan niet alleen op de bediening, maar ook op de vorm en het design en op de inhoud. Dit is misschien wel het belangrijkste waar je op moet letten. Heb je een groot gezin? Kies dan voor een grote prullenbak. Ben je alleenstaand? Dan zal je veel minder afval produceren. Kies dan voor een kleiner model. De inhoud van een afvalemmer wordt aangegeven in liters. Een afvalemmer van 20 tot 30 liter is geschikt voor gezinnen bestaande uit 1 of 2 personen. Ben je met meer mensen? Kies dan voor een afvalemmer van 30 tot 40 liter. Een gezin dat uit vier of meer personen bestaat heeft het meest aan een afvalemmer van 40 liter of meer. Kies de prullenbak die het beste bij jou en je gezin past of kom naar één van onze winkels.