Douchepanelen

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 2 van 2
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Differnz douchepaneel Luna RVS
81007720

Differnz douchepaneel Luna heeft een moderne vormgeving en is tevens bijzonder geschikt voor kleinere badkamers.

243.00
Dit artikel wordt binnen 2 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Differnz douchepaneel Sol - wit
81007719

Differnz douchepaneel Sol in de kleur wit heeft een moderne vormgeving en is tevens bijzonder geschikt voor kleinere badkamers. Het douchepaneel beschikt over een grote hoofddouche en een losse handdouche.

223.00
Dit artikel wordt binnen 2 weken bezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Douchepanelen

Douchepanelen zijn ideaal voor iedereen die wil genieten van een luxe en zeer complete douche, maar beperkte ruimte heeft in de badkamer. Bijna iedereen begint de dag met een verfrissende douche. Hierbij gaat het eigenlijk niet direct meer om het wassen van het lichaam, maar ook om de ontspannende werking van een douche.

Douchepaneel kopen

Een douchepaneel is een doucheoplossing waarmee je geld en ruimte spaart. Zo geniet je met een douchepaneel van de luxe van een hydromassage douche in een normale douchecabine. Een douchepaneel is voorzien van een stortdouche, een losse handdouche en zij-jets die op verschillende lichaamsdelen en spiergroepen kunnen worden gericht. Sommige douchepanelen zijn ook nog voorzien van led-verlichting. Geef jouw douche ook wat extra’s met een douchepaneel. Bekijk het aanbod van Leen Bakker meteen online en plaats een bestelling!