Speelhuisjes

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Outdoor Life kinderspeelhuisje - blank - 50x89x50
81004030

Dit kinderspeelhuisje van Outdoor Life is gemaakt van onbehandeld, FSC ® gecertificeerd vurenhout. Het kinderhuisje heeft een raam, een deur en dakbedekking. Dit speelhuisje garandeerd vele uren buitenspeelplezier.

★★★★★ ★★★★★
21% korting
213.00 169.00
Dit artikel wordt binnen 2 werkdagen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd op afspraak voor € 45,-
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Speelhuisjes

Speelhuisjes spreken tot de verbeelding van kinderen. Een speelhuisje kan een kasteel zijn, een paleis, een winkel of gewoon een huis. Kinderen spelen heerlijk buiten met vriendjes en vriendinnetjes en brengen vele uren door met spelen in hun eigen speelhuisje in de achtertuin. Bekijk het veelzijdige aanbod speelhuisjes van Leen Bakker

Speelhuisje kopen

Wil je je kinderen verrassen met een leuk speelhuisje voor buiten? Bekijk dan eerst het aanbod van Leen Bakker. Onze speelhuisjes zijn veilig en prikkelen de fantasie van kinderen. Zo staan onze speelhuisjes garant voor vele uren buitenspeelplezier. Je kunt het huisje van je keuze meteen online bestellen. Dat is handig. Alles is verrassend laag geprijsd en snel leverbaar. Plaats meteen een bestelling en buiten spelen wordt nog leuker voor je kleintjes.