Kunstkerstbomen incl. verlichting

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 1 van 1
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Fairybell kerstboomvorm - 145 cm
81005965

De Fairybell kerstboom is een prachtige denneboom vorm van 145 cm hoog. De boom is erg makkelijk en snel op te bouwen in circa 10 minuten.

79.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Kunstkerstbomen inclusief verlichting

Met een kunstkerstboom inclusief verlichting creëer je in een handomdraai de echte kerstsfeer in huis. Je hebt geen gedoe met verlichtingssnoeren want de lampjes zitten al in de boom. Dat is pas handig! Tijdens de feestdagen wil je natuurlijk de gezelligheid van een kerstboom, maar zonder vallende naalden en gepruts met lampjes. Kies dan voor een kunstkerstboom waar de lampjes al in zitten. Je hoeft de boom alleen maar verder aan te kleden met ballen en slingers en klaar! Bekijk meteen ons aanbod kerstbomen en maak een keuze.

Kunstkerstbomen inclusief verlichting kopen

Als je een kunstkerstboom met verlichting gaat kopen, let dan op het systeem. In het aanbod van Leen Bakker vind je kunstkerstbomen met lampjes met een scharniersysteem en bomen met een inhaaksysteem. Natuurlijk zijn alle bomen verkrijgbaar in verschillende maten, soorten en kleuren. De bomen zijn haast niet van echt te onderscheiden. Wil je verlichting die energiezuinig is en veilig? Kies dan voor LED kerstverlichting. In het web only assortiment van Leen Bakker vind je de mooiste kunstkersbomen inclusief verlichting en verlichte decoratie in vele verschillende soorten, maten en kleuren. Plaats meteen een bestelling en geef licht en glans aan de feestdagen.