Een complete werkplek vanaf 250 euro

Een eigen werkplek zorgt voor meer productiviteit als je thuis aan het studeren of aan het werken bent. Voor een goede werkplek in huis zijn een aantal onderdelen belangrijk. In de basis kom je al een heel eind met een bureau en een bureaustoel maar je kunt je werkplek natuurlijk zo ver uitbreiden als nodig is.

Een complete thuiswerkplek voor 250 euro

Voor een wat kleiner budget hebben we een complete thuiswerkplek voor 250 euro. Als basis heb je een bureau en een bureaustoel. Een goede bureaulamp en vloerbeschermer maken je werkplek af.

een complete thuiswerkplek voor 400 euro

Naast een bureau en een bureaustoel is het ook fijn om een ladekast te hebben. Zo kun je makkelijk extra spullen opruimen en je werkplek georganiseerd houden. Van deze vijf artikelen maak je een complete thuiswerkplek voor minder dan 400 euro.

Een complete thuiswerkplek voor 600 euro

Zit je lange dagen achter je bureau? Dan is een goede bureaustoel erg belangrijk. Naast een goede bureaustoel en bureau breid je je werkplek uit met extra opbergruimte. Zo plaats je naast een ladekast ook een extra boekenkast om je studeerkamer helemaal af te maken. Deze complete thuiswerkplek haal je in huis voor 600 euro.

Studeren in stijl met serie Kyan

Alles in eenzelfde stijl plaatsen zorgt voor rust in de ruimte. Serie Kyan is een stoere en industriële lijn die bestaat uit bureau’s, kasten, bijzettafels en bureaustoelen. Behalve de bureaustoelen bestaat alles uit de serie Kyan van mangohout met zwart metaal. Naast functioneel is serie Kyan dus ook nog eens hartstikke mooi!

Belangrijke categorieën voor jouw werkplek