Feestelijke opening!

Leen Bakker filiaal Dordrecht Mijlweg

Donderdag 14 maartDrie dagen lang 15% korting op ALLES!*

Leen Bakker Dordrecht is verhuisd! Donderdag 14 maart openen we onze compleet vernieuwde winkel aan de Mijlweg in Dordrecht. Dit vieren we met speciale openingsacties en drie dagen lang maar liefst 15% korting op alles.* Je ontvangt een wooncadeau bij elke aankoop (op=op) en maakt ook nog eens kans op mooie prijzen.

In onze compleet vernieuwde winkel zul je je meteen thuis voelen. In verschillende inspiratiewerelden geven we je ideeën hoe jij je huis leuk en betaalbaar kunt inrichten. We laten de allernieuwste trendcollecties zien en bieden een veelzijdig assortiment op het gebied van wonen en slapen. Uiteraard kun je ook rekenen op vakkundig advies en uitgebreide service. Kortom, Leen Bakker is de woonwinkel voor iedereen die mooi wil wonen voor een lage prijs.

Maak kans op mooie prijzen!

We zijn enorm trots op onze nieuwe winkel en dat vieren we graag met jou! Kom tijdens de openingsdagen op 14 t/m 16 maart naar ons filiaal Mijlweg en wie weet win jij een complete woninginrichting t.w.v. 2.500,- euro of één van de vier wooncheques t.w.v. 100,- euro.

* m.u.v. de openingsaanbiedingen in de folder, Prijstoppers en Easy matrassen

We verwelkomen je graag!

Team Leen Bakker
Dordrecht Mijlweg