Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Beliani

Over deze aanbieder

Je zou Beliani rustig een gevestigde naam in meubelland kunnen noemen. Met een aanwezigheid van bijna 10 jaar in Nederland, heeft Beliani naam gemaakt als een webshop met een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Beliani verkoopt meubels voor de complete woning, van werkkamer tot tuin en van woonkamer tot badkamer. Ook voor woonaccessoires, zoals muurdecoratie, kleden, verlichting en tapijten, kun je bij Beliani terecht. Het is voor Beliani een eer en tegelijkertijd een bevestiging, om door Leen Bakker te zijn uitgenodigd om producten aan te bieden op haar marktplaats.

Contactgegevens

Beliani

Paxtonstraat 27

8013RP Zwolle

KVK nummer : 58639705

BTW nummer : NL853121084B01

Bellen

038-7440103

Mailen

mail@beliani.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 038-7440103 of email: mail@beliani.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.