Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
2+1 GRATIS op alle woonaccessoires*
*Geldig op alle producten met een 2+1 kortingslabel

Beliani

Over deze aanbieder

Je zou Beliani rustig een gevestigde naam in meubelland kunnen noemen. Met een aanwezigheid van bijna 10 jaar in Nederland, heeft Beliani naam gemaakt als een webshop met een goede prijs-kwaliteit-verhouding. Beliani verkoopt meubels voor de complete woning, van werkkamer tot tuin en van woonkamer tot badkamer. Ook voor woonaccessoires, zoals muurdecoratie, kleden, verlichting en tapijten, kun je bij Beliani terecht. Het is voor Beliani een eer en tegelijkertijd een bevestiging, om door Leen Bakker te zijn uitgenodigd om producten aan te bieden op haar marktplaats.

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkooppartner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkooppartner moet worden teruggestuurd naar de verkooppartner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkooppartner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 038 744 01 03 of email: mail@beliani.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

Download de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Beliani Nederland B.V.
Dokter van Lookeren Campagneweg 10
Zwolle

BTW nummer: NL862710686B01

KvK nummer: 83060898

Bellen

+31 (0)38 744 01 03

Mailen

mail@beliani.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 18:00 uur