Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Personal shopping bij Leen | plan hier jouw winkelbezoek

Vloerkledenloods.nl

Over deze aanbieder

Vloerkledenloods is de vloerkleden specialist van Nederland. Met ons ruime assortiment en onderscheidende vermogen in dessins, kwaliteiten en prijs kunnen wij altijd het beste aanbieden aan de klant.

Contactgegevens

Vloerkledenloods.nl

Douwetamminga wei 34

8914Bk Leeuwarden

KVK nummer : 67297285

BTW nummer : NL856918428B01

Mailen

info@interieur05.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen retourneren.Je hebt het recht om je bestelling, of een gedeelte daarvan, binnen 30 dagen te retourneren. Retourneren is voor eigen rekening. Vloerkleden kleiner dan 175 cm (wanneer het vloerkleed op de kortste kant is opgerold) kun je gemakkelijk retourneren via PostNL of DPD. Is het vloerkleed groter? De kosten voor een ophaalafspraak bedragen €20,- binnen Nederland en €30,- voor België

Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via email: info@interieur05.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.