NIEUW! Personal shopping bij Leen > plan hier jouw winkelbezoek

NIEUW! Personal shopping bij Leen > plan hier jouw winkelbezoek

allestoelen

Over deze aanbieder

Wij voorzien iedereen in Nederland van stoelen. Althans, dat is de droom. Voor ieder wat wils dus, want ALLE heeft een groot en divers aanbod aan stoelen. Voor het studentenhuis, het herenhuis, 2-onder-1-kap of grachtenpand: wij bieden een ruime selectie van stoelen aan die passen in jouw setting. Vind de ideale stoel, word er blij van en laat het vervolgens iedereen weten.

Contactgegevens

allestoelen

Energieplein 18

2031 TC Haarlem

KVK nummer : 62960806

BTW nummer : NL855029948B01

Bellen

088-7863536

Mailen

support@allestoelen.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 088-7863536 of email: support@allestoelen.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.