Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

Klanten die hun bestelling zouden afhalen in Soesterberg kunnen contact opnemen met filiaal Amersfoort

De Eekhoorn Dutch Furniture

Over deze aanbieder

De Eekhoorn Dutch Furniture is een familiebedrijf met een duidelijk concept: het ontwerpen van stoere, eigentijdse, aantrekkelijke en eenvoudig te monteren meubels. In 2001 werden de gebroeders Gerard, Winfried en Jos de Smit het gezicht van De Eekhoorn Dutch Furniture en ontwikkelden een portfolio met vier sterke merken, ieder met een eigen sterke positie in de markt. Onze artikelen worden in meer dan 50 landen en via 1500 verkooppunten over de hele wereld verkocht. We zijn een jong team en hebben een eigen frisse benadering op meubilair en design ontwikkeld. Vanuit ons hoofdkantoor komen onze unieke collecties tot leven en werken we samen met mensen wereldwijd. Meer dan 30% van onze collectie wordt geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland. Wij geloven dat we een positieve impact op ons wereldwijde milieu kunnen bijdragen. Daarom heeft al het hout in onze fabriek dat voor onze merken wordt gebruikt een FSC-keurmerk. En met 40 jaar ervaring in design, productie en de distributie van meubels zijn wij een gevestigde naam in de Europese meubelindustrie. In 2020 hebben we onze droom gerealiseerd: een nieuw hoofdkantoor met distributiecentrum en showroom! Dit nieuwe architectonische gebouw is meer dan 16 meter hoog en bied 190.000 m3 ruimte voor onze gehele collectie.

Contactgegevens

De Eekhoorn Dutch Furniture

Jan Tinbergenweg 1

1689 ZV Hoorn

KVK nummer : 70242666

BTW nummer : NL858209913B01

Bellen

+31 889 666 300

Mailen

ecommerce@deeekhoorn.com

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: +31 889 666 300 of email: ecommerce@deeekhoorn.com

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.