10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

10% EXTRA korting op ALLE lopende aanbiedingen!

Keter Curver Benelux

Over deze aanbieder

Keter Curver Benelux verkoopt kunststof producten van de merken Keter, Curver, Allibert en Kis. Deze merken zijn onderdeel van de Keter Group. Ruimte is kostbaar. Of het nu gaat om een tuin of een garage, een balkon of een tuinhuis, ruimte is te waardevol om te verspillen. Bij Keter geven we mensen de hulpmiddelen die ze nodig hebben om hun ruimtes te transformeren van gewoon naar geweldig. Keter biedt een brede range aan producten die verrassen en inspireren, praktisch zijn en gemaakt zijn voor de lange termijn. Goed design gaat niet alleen om hoe iets er uit ziet, maar ook om hoe het werkt. In een wereld waar ruimte kostbaar is, laten wij elke ruimte mee tellen.

Contactgegevens

Keter Curver Benelux

Ericssonstraat 17;

5121 MK Rijen

KVK nummer : 18077759

BTW nummer : NL8142.31.111B01

Bellen

0161-228300

Mailen

ecommerce_nl@keter.com

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoon: +31 161 228 300 of via email: ecommerce_nl@keter.com

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.