DE ALLERGROOTSTE SALE | tot 50% korting op meer dan 1500 artikelen

DE ALLERGROOTSTE SALE | tot 50% korting op meer dan 1500 artikelen

Flora@Home

Over deze aanbieder

Vers van de kweker. Flora@Home verkort de weg van de kweker naar de klant. De consument krijgt zo een ruimere keuze en een betere kwaliteit. De kweker krijgt meer inzicht in het koopgedrag en een faire opbrengst. Er zijn enkele tientallen gespecialiseerde kwekers bij Flora@Home aangesloten. Flora@Home is een initiatief van PostNL.

Contactgegevens

Flora@Home

Kaagschip 14

3991CS Houten

KVK nummer : 18049365

BTW nummer : NL009171095B01

Bellen

+31653944327

Mailen

flora_home@postnl.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.

Let op: producten in de categorie levende planten / bomen kunnen niet worden geretourneerd.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via email: flora_home@postnl.nl of telefonisch via 0653944327

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.