Bloomique

Over deze aanbieder

Planten brengen de plaatsen waar we leven, pas echt tot leven. Het zijn aankopen of cadeau's waar je geen genoeg van krijgt. Ons assortiment van kamer- en tuinplanten heeft voor ieder interieur en tuin een stijlvolle match. De planten komen rechtstreeks van de kweker, zonder overbodige tussenschakels. Van de kweker tot het moment dat de bloemen of planten staan te shinen in een mooie pot, let Bloomique erop dat de kwaliteit behouden blijft. Oftewel, plants simply deliverd! Zo maken we van het krijgen en geven van planten, een écht feestje. Een sfeervol thuis, dat is pas een fijn geschenk! Door altijd op een eerlijke manier zaken te doen met onze kwekers, garanderen we dat jij niet de enige bent die gelukkig wordt van onze planten. Planten staan ergens voor, net als wij!

Contactgegevens

Bloomique

van Schijndelstraat

5145RE Waalwijk

KVK nummer : 18068447

BTW nummer : NL810721636B01

Bellen

+31851305695

Mailen

hello@bloomique.nl

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.

Let op: producten in de categorie levende planten / bomen kunnen niet worden geretourneerd.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: +31851305695 of email: hello@bloomique.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.