Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
winkelsWinkels
winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES* met kortingscode: CYBMON2022
*Alléén vandaag geldig bij besteding vanaf €25 i.c.m. kortingscode. M.u.v. Laagblijvers, Easy, STOCK, partner-aanbod, cadeaukaarten/-bonnen, bezorg-, confectie-, leg- en servicekosten.

MRC Kantoormeubilair

Over deze aanbieder

MRC Kantoormeubilair heeft als missie het creëren van een fijne, gezonde duurzame werkplek tegen een betaalbare prijs. Met de focus op ARBO verantwoorde zit-sta bureaus en ergonomische bureaustoelen staat de gezondheid van de klant voorop! MRC Kantoormeubilair werkt met bezorgafspraken. Na de bestelling neemt de afdeling planning contact op om samen een geschikt moment van levering te bepalen.

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 0314 201 564 of email: info@mrc-kantoormeubilair.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

Download de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Multi Ratio BV
Plakhorstweg 46
Doetinchem

BTW nummer: NL807553827B01

KvK nummer: 09103036

Bellen

0314 399 088

Mailen

info@mrc-kantoormeubilair.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:00 uur