Reindersshop

Over deze aanbieder

Reinders is al 30 jaar een begrip in wanddecoratie. Met klanten in meer dan dertig verschillende landen is Reinders een wereldwijde speler op het gebied van wanddecoratie voor zowel de detailhandel als de consument. Ooit begonnen als leverancier van posters, is Reinders uitgegroeid tot een full service partner in het aanbieden van wanddecoratie. Door onze ervaring kennen we de markt als geen ander en lopen we een stapje voor op onze concurrenten. Goede service en tevredenheid zijn onze bouwstenen. Als familiebedrijf hechten we erg veel waarde aan een goede en betrouwbare relatie met al onze contacten. Daardoor zijn wij in staat om, samen met onze relaties, elke keer weer een breed scala aan producten en motieven te presenteren, die voldoen aan de laatste wensen van de klant; fris, vernieuwend en eigentijds!

Contactgegevens

Reindersshop

Hamelandroute 92

7121JC Aalten

KVK nummer : 50461850

BTW nummer : NL822751380B01

Bellen

0543 479009

Mailen

service@reindersshop.com

Retourneren

Als je een artikel koopt bij ons kun je binnen 30 dagen op eigen kosten retourneren.Hoe werkt retourneren?

  • - Een artikel kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.
  • - Een artikel moet worden teruggestuurd naar de verkooppartner, dus niet naar Leen Bakker.
  • - In het pakket worden geen retourinstructies bijgevoegd. Neem contact met ons op via service@reindersshop.com en vraag om een retourlabel onder vermelding van je order id. Niet verplicht maar de reden van retour is voor ons ook interessant om te weten.

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door ons zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.