Home en Living

Over deze aanbieder

Home & Living (VIDAM) is ontstaan uit een samenwerking waarin meer dan 16 jaar ervaring samen komt op het gebied van productontwikkeling en product sourcing. Onze visie een perfecte kwaliteit, snel & netjes bezorgd met een professionele klantenservice en dat alles voor een betaalbare prijs! Vandaar ook onze slogan VI-DAMN THERE GOOD!! Onze specialismes online zijn met name artikelen voor in en rondom uw woning. Denk aan solar verlichting, vliegen gordijnen , afvalemmers, schoenenrekken, (led) kaarsen en een variatie aan meubels. Alledaagse producten waarmee we uw leven een stukje verbeteren en mooier maken. Als u vragen heeft of onverhoopt tegen een probleem aanloopt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Contactgegevens

Home en Living

Provincienbaan 25

5121 DK Rijen

KVK nummer : 76548686

BTW nummer : NL860669555B01

Bellen

013 303 03 22

Mailen

cs@homeandlivingshop.com

Retourneren

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 0133 030 322 of email: cs@homeandlivingshop.com

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.