Acaza

Over deze aanbieder

Acaza is in België & Nederland één van de grootste online shops in muurdecoratie, meubilair en woonartikelen. In ons uitgebreide assortiment vindt u heel wat originele woonaccessoires van fotokaders tot garderoberekken. We zijn er bijzonder trots op dat we u zo'n breed scala aan producten kunnen aanbieden om aan uw behoeften en/of wensen te voldoen. Bezorgd over uw tevredenheid, selecteren wij producten volgens verschillend criteria die de waarden van Acaza representeren: kwaliteit, design, originaliteit en prijs. Vanuit uw vertrouwde omgeving kan u dan ook onze producten gemakkelijk bestellen. Wij zorgen ervoor dat ze snel en zorgvuldig verpakt bij u bezorgd worden.

Contactgegevens

Acaza

Industrielaan 4

8501 Heule

KVK nummer : 0823850692

BTW nummer : BE 0823.850.692

Bellen

020 890 81 49

Mailen

info@acaza.eu

Retourneren

"

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 020 890 81 49 of email: info@acaza.eu

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

"