Plant in a Box

Over deze aanbieder

Online planten bestellen? Jazeker, dat kan heel makkelijk en ook nog eens voor een zeer aantrekkelijke prijs. Wij bieden de mooiste planten voor een scherpe prijs. Bestel ze simpel online, en wij zorgen dat de planten binnen enkele dagen netjes bij u thuis afgeleverd worden. Wij werken nauw samen met de beste kwekers van het land waardoor wij u het mooiste assortiment tegen de beste prijs kunnen aanbieden. Dus zoekt u iets leuks voor thuis, in de tuin, op kantoor, of waar dan ook? Zoek niet verder en ontvang binnen enkele dagen uw Plant In A Box. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over uw bestelling neem gerust contact op via de mail.

Contactgegevens

Plant in a Box

Kwartsweg 50

2665NN Bleiswijk

KVK nummer : 74460048

BTW nummer : NL859910088B01

Bellen

06-18146373

Mailen

service@perfectplantdeal.nl

Retourneren

"

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.

Let op: producten in de categorie levende planten / bomen kunnen niet worden geretourneerd.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 06-18146373 of email: service@perfectplantdeal.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald. Indien het gaat om producten in de categorie levende planten / bomen, geldt dat deze niet kunnen worden teruggestuurd.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

"