Van der Garde Tuinmeubelen

Over deze aanbieder

Bij Van der Garde Tuinmeubelen hebben we meer dan 75 jaar ervaring. Dat zie je dan ook terug in ons assortiment. Deze is erg uitgebreid en zorgt er dan ook voor dat je altijd een loungeset of tuinset vindt dat past op jouw terras. Ook voor een parasol, tuinbankje of bbq ben je bij Van der Garde Tuinmeubelen aan het juiste adres. Wil je toch eerst komen proefzitten? Kom dan naar een van onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tuinset of loungeset.

Contactgegevens

Van der Garde Tuinmeubelen

Edisonring 14

6669NB Dodewaard

KVK nummer : 52547221

BTW nummer : NL850493894.B01

Bellen

+31488441220

Mailen

info@vdgarde.nl

Retourneren

"

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: +31488441220 of email: info@vdgarde.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

"