Stoer-Ingericht

Over deze aanbieder

Stoer Ingericht is dealer van de merken LOFT42 en Fragix. LOFT42 Ben je op zoek naar Stoere, eigentijdse woonartikelen met een Scandinavische touch dan zit je bij LOFT42 goed. De gave collectie met industriële accessoires is een aanvulling voor elk interieur. De items zijn gemakkelijk te combineren in diverse stylen, en hebben daarnaast een super aantrekkelijk prijskaartje. Fragix Hét merk op het gebied van hoogwaardige wand- pas- en staande spiegels. Vervaardigd met oog voor detail, een mooi functioneel accessoire voor elk interieur. Zo kunnen de spiegels van Fragix het beste omschreven worden.

Contactgegevens

Stoer-Ingericht

Mark 42

4194NN Meteren

KVK nummer : 59685336

BTW nummer : NL853604010B01

Bellen

085-1306893

Mailen

info@stoer-ingericht.nl

Retourneren

"

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen gratis retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: 085-1306893 of email: info@stoer-ingericht.nl

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

"