Leenbakker
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
winkels
winkelwagen
Mooi voor minder
Leen's mooi voor minder deals | Bekijk alle deals
*Geldig t/m 5 maart

Walljar

Over deze aanbieder

Jouw muren, jouw regels. Walljar heeft er een missie van gemaakt om lege muren aan te pakken. We zien in veel omgevingen dat er niet wordt gedacht aan het creëren van een fijne sfeer. Een ruimte met witte muren en zonder karakter is natuurlijk voor niemand motiverend. Dat zien wij graag anders! Onze producten brengen leven in de brouwerij en zorgen voor een goede sfeer in iedere omgeving. Walljar levert wanddecoratie, gedrukt in Nederland volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Je kunt bij ons designs vinden op posters, ingelijste posters, canvas schilderijen, plexiglas schilderijen en muurcirkels.

Retourneren

"

Als je een artikel koopt bij deze verkooppartner kun je binnen 30 dagen retourneren.Hoe werkt retourneren bij een verkooppartner?

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner kan niet geretourneerd worden in een Leen Bakker winkel.

- Een artikel gekocht bij een verkoop partner moet worden teruggestuurd naar de verkoop partner, dus niet naar Leen Bakker.

- Kijk of in het pakket de retourinstructies zijn bijgevoegd en volg deze op.

- Indien er in het pakket geen retourinstructies zijn bijgevoegd neem je contact op met de klantenservice van de verkoop partner. Deze is te bereiken via telefoonnummer: +3110-2613977 of email: info@walljar.com

- Indien het artikel onbeschadigd en ongebruikt wordt ontvangen door de verkooppartner zal binnen 14 dagen het aankoopbedrag door Leen Bakker worden terugbetaald.

- Bewaar het verzendbewijs altijd goed.

"
Download de algemene voorwaarden

Contactgegevens

Walljar
Scheepmakershaven 29A
Rotterdam

BTW nummer: NL859040574B01

KvK nummer: 72235675

Bellen

+3110-2613977

Mailen

info@walljar.com

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30