Stel je eigen STOCK schuifdeurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van jouw schuifdeurkast

Wanneer je een STOCK schuifdeurkast gaat samenstellen, dan begin je bij de kastombouw. Je hebt de keuze uit vier verschillende kastdelen. Deze opstellingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit. De afwerking van het interieur aan de binnenkant van de kast is altijd wit van kleur. Maak een ontwerp die past in jouw slaapkamer.

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de afwerking van jouw schuifdeurkast

Na het ontwerpen van de kastombouw, is het tijd voor het kiezen van de deuren en eventueel een softclose-systeem. Zo stel jij écht een STOCK kast met schuifdeur op maat samen.

De deuren

Je kunt kiezen uit 6 schuifdeuren in verschillende kleuren. Van wit tot antraciet en zelfs in eikenkleur of met spiegel! Kies bijvoorbeeld voor een witte deur aan de linkerkant, en een spiegeldeur aan de rechterkant. Alle schuifdeuren zijn beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm.

Softclose-systeem

Je sluit jouw kast geruisloos en gemakkelijk met behulp van een softclose-systeem. Bijkomend voordeel: je voorkomt door softclose ook beschadigingen aan jouw kast.

Stap 3: kies de inrichting van jouw schuifdeurkast

Een nette en overzichtelijke schuifdeurkast helpt je jouw slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies uit verschillende accessoires en bepaal zelf of jij veel hangruimte of veel legruimte wil. Met behulp van legplanken, kledingroedes, draadmanden en andere accessoires maak je pas écht een kledingkast met schuifdeur op maat!

De 5 stappen in onze STOCK kasten configurator

1. Kies het type kast

Ga je voor een draaideurkast, een schuifdeurkast of heb je tóch liever een inloopkast?

2. Kies je opstelling

In deze stap bepaal je de gewenste opstelling, zodat de kast perfect past in jouw kamer!

3. Kies je deuren en grepen

In deze stap maak je de buitenkant van de kast helemaal naar jouw smaak. Heb je bijvoorbeeld graag de luxe uitstraling van een kaderdeur of ga je liever voor witte deuren? Spiegels of geen spiegel?

Er zijn heel veel verschillende mogelijkheden! Als finishing touch kun je jouw kast afstylen met grepen naar jouw wens.

4. Kies je accessoires

De binnenkant van jouw kast kun je zo praktisch maken als jij zelf wilt! In deze stap kun je ervoor kiezen bijvoorbeeld extra planken, roedes, schuiflades, manden of divers toe te voegen. Opgeruimd staat netjes!

5. Overzicht van jouw configuratie

Yes, jij hebt jouw persoonlijke, unieke kast geconfigureerd! In dit overzicht kun je nog eens terugkijken of alles compleet en naar wens is.

Naar de configurator >