De allergrootste SALE | korting op meer dan 1500 artikelen

Stel je eigen STOCK schuifdeurkast op maat samen

Stap 1: kies de opstelling van jouw schuifdeurkast

Wanneer je een STOCK schuifdeurkast gaat samenstellen, dan begin je bij de kastombouw. Je hebt keuze uit vier verschillende kastdelen. Deze opstellingen zijn beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Ontwerp jouw schuifdeurkast zo dat hij perfect in jouw slaapkamer past.

⚪️ Wit

⚫️ Zwart

Stap 2: kies de afwerking van jouw schuifdeurkast

Na het ontwerpen van de kastombouw, is het tijd voor het kiezen van de deuren en eventueel een softclose-systeem. Zo stel je écht een STOCK schuifdeurkast op maat samen.

De deuren

Je kunt kiezen uit 6 verschillende schuifdeuren in verschillende kleuren. Van wit tot antraciet en zelfs in eikenkleur of met een spiegel! Kies bijvoorbeeld een witte deur aan de linkerkant, en een spiegeldeur aan de rechterkant. Alle schuifdeuren zijn beschikbaar in twee hoogtes: 195 cm en 236 cm.

Softclose-systeem

Je sluit jouw kast geruisloos en gemakkelijk met behulp van een softclose-systeem. Bijkomend voordeel: je voorkomt door softclose ook beschadigingen aan je schuifdeurkast.

Stap 3: kies de inrichting van jouw schuifdeurkast

Een nette en overzichtelijke schuifdeurkast helpt jou je slaapkamer netjes en overzichtelijk te houden. Kies uit verschillende accessoires en bepaal zelf of jij veel hangruimte of veel legruimte wil. Écht een kast op maat!