Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Guzmania Fransesca – Kokerplant – ⌀12 cm – ↕40-50 cm

(0)

23,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Van oorsprong is deze tropische kokerplant te vinden in de Zuid-Amerikaanse hooglanden, maar nu straalt de Guzmania Fransesca als geen ander bij jou thuis! Deze onderhoudsvriendelijke kamerplant is een opvallende verschijning én kan als geen ander jouw woonkamer kleuren met haar fleurige, rode bloeikelk en stijlvolle bladeren. Naast haar onderhoudsvriendelijke karakter is zij ook niet moeilijk in de omgang, wel bloeit zij maar een keer – maar wel vol overgave! Geen fan van rood, geen zorgen de Guzmania is ook beschikbaar in de kleuren; geel en oranje.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 40-50 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀12 cm
- Onderhoudsvriendelijk

Verzorging   
- Water: 2x per week ¼ water (grond dient altijd lichtvochtig te zijn). Let op: hierbij wordt uitgegaan van een standaard (woonkamer) gieter met een inhoud van 1 liter
- Standplaats: Halfschaduw. Dan adviseren we om het product zo’n +/- 2 tot 3 meter afstand van het raam te plaatsen mits het raam aan de noordkant gesitueerd is (verlangt naar 3-5 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Ik ben een erg gemakkelijke groene vriend, snoeien is niet nodig, lelijk of oud geworden blad kan je wegknippen. Vergeet geen water in de beker van de plant te gieten.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720663640635
MerkBloomique
KleurRood
LuchtzuiverendJa
Diameter pot12
SierpotNee
BloeitijdLente
StandplaatsHalf schaduw
Hoogte plant (cm)30 tot 60 cm