Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Japanse Esdoorn - Acer palm. 'Dissectum' - Pot 19 cm - Hoogte 65-75 cm

(0)

30,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Deze langzaam groeiende Japanse esdoorn is een prachtige aanwinst voor in jouw tuin. De Acer palmatum 'Dissectum' is een winterharde heester. Het blad van de Acer palmatum 'Dissectum' is in de zomer frisgroen en zal in de herfst prachtig verkleuren naar oranje geel. Niet alleen is dit blad aan de Acer 'Dissectum' verkleurend, ook groeit deze esdoorn paarsrode bloemetjes – die later uitgroeien tot gevleugelde zaadjes. Deze esdoorn staat prachtig in elke tuin en is ook nog eens onderhoudsvriendelijk, een échte aanrader dus!

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀19 cm
- Winterhard
- Aanplanttijd: Jaarrond
- Bloeiperiode: Voorjaar-zomer

Verzorging  
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige warme periodes 2 tot 3 keer per week waarvan bij extreme droogte dagelijks (middels een tuinslang of sproeier)
- Standplaats: Schaduw-halfschaduw (maximaal 2-4 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Deze esdoorn staat het liefst in een vochtige zure bodem; snoei de esdoorn zo min mogelijk – dit in verband met het ‘bloeden’ van de plant. Oude takken kun je in november of december het beste verwijderen.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720153505093
MerkBloomique
KleurGroen
WaterbehoefteRegelmatig
StandplaatsSchaduw