Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Acorus - Calamus - ⌀09 - ↕10-20

(0)

24,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Ken je hem al de Acorus Calamus, ook wel bekend onder de naam Kalmoes. Deze onderhoudsvriendelijke vijverplant houdt van natte voeten, maar kan ook prima vertoeven aan de rand van jouw vijver. De kalmoes groeit en bloeit het beste in zone 2 of 3 van jouw vijver. Vanaf juli zal deze vijverplant je trakteren op zijn speciale groene/gele bloemen. Desondanks deze plant op wortel stokken groeit, woekert hij niet – ideaal toch? Krijg je niet genoeg van deze plant? Hij is ook beschikbaar per 6 stuks.

Specificaties
- Wordt per 3 stuks geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 10-20 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀09 cm
- Bloeiperiode: Juli-augustus
- Onderhoudsvriendelijk
- Zone 2-3
- 3-5 stuks per m²

Verzorging  
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: Maak je niet druk, ik woeker niet en je hoeft mij ook niet te snoeien. Zorg je wel dat ik altijd natte voeten heb?

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574430387
MerkBloomique
KleurGroen
StandplaatsHalf schaduw
WaterbehoefteVeel