Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Callistemon Splendens op Stam - ⌀21 cm - ↕100-110 cm

(0)

41,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De Callistemon Splendens, ofwel de Lampenpoetser is een unieke kuipplant die de gehele zomer bloeit. Deze lampenpoetser bloeit met flessen borstelvormige bloemen. De Callistemon Splendens bloeit in de maanden juni en augustus met langgerekte vuurrode bloemen. De talloze rode, harige meeldraad steeltjes zijn aan het uiteinde voorzien van kleine stuifmeel doosjes. De plant heeft daarnaast langwerpige, lancetvormige bladeren in het grijs en donkergroen. In de winter behoudt hij zijn bladeren, wat deze plant een echte aanwinst maakt in elk seizoen!

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 100-110 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀21 cm.
- Vuurrode bloemen.
- Bloeitijd: mei- september.
- Aantal stuks per m2: 1 stuks.

Verzorging
- Water: bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Zon – halfschaduw (maximaal 4 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: De Lampenpoetser kun je vanaf mei op een zonnige plaats buiten zetten. Hoewel de plant enige graden vorst verdraagt, kan de plant best voor de winter naar binnen gehaald om te overwinteren.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439489
MerkBloomique
KleurRood
WaterbehoefteRegelmatig
StandplaatsHalf schaduw