Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Caltha - Palustris - ⌀9 - ↕15-25

(0)

17,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Kleur je vijver in een handomdraai met de Caltha Palustris. De Dotterbloem is een onderhoudsvriendelijke vijverplant die het beste vertoeft in zone 1 of 2 van jouw vijver. Deze vrolijke gele bloeier, bloeit vroeg in het voorjaar en kleurt jouw vijver prachtig met heldergele bloemen. Naast zijn mooie bloemen heeft deze vrolijke noot ook prachtige donkergroen blad. Kan jij ook geen genoeg krijgen van deze gele knapperd, hij is ook verkrijgbaar per 3 én zelfs 6 stuks.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 15-25 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀09 cm
- Bloeiperiode: Maart-mei
- Onderhoudsvriendelijk
- Zone 1-2
- 7-9 stuks per m²

Verzorging  
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: De winter overleef ik helaas niet – maar niet getreurd in het voorjaar loop ik weer uit. Net voor het uitlopen kan je mijn oude loof wegknippen.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574430400
MerkBloomique
KleurGeel
WaterbehoefteRegelmatig
StandplaatsHalf schaduw