Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Iris - Kaempferi - ⌀9 - ↕20-30

(0)

17,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Kan jouw vijver ook wat kleur gebruiken? Met de Iris 'Kaempferi' – ook wel bekend onder Japanse Iris, haal je gegarandeerd die kleur naar jouw vijver. Niet alleen is deze vijverplant winterhard, maar ook nog eens onderhoudsvriendelijk. Naast dat de Japanse Iris gemakkelijk is in haar onderhoud is deze plant ook niet kieskeurig qua standplaats. Plaats de Iris 'Kaempferi' vooral in een natte humusrijke grond. Met al die voordelen kan het niet anders dan dat deze Iris jouw vijver in een mum van tijd mooi kleurt.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 20-30 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀9 cm
- Winterhard
- Zone 1-2
- Bloeiperiode: Juni-juli

Verzorging  
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: In de winter zal je helaas niet kunnen genieten van mijn mooie bloemen, niet getreurd in het voorjaar loop ik weer uit. Knip je wel mijn oude loof weg, zo groei ik nog voller en uitbundiger.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574430547
MerkBloomique
KleurPaars
StandplaatsHalf schaduw
WaterbehoefteRegelmatig