Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Iris - Pseudacorus - ⌀9 - ↕20-30

(0)

17,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Voeg wat kleur toe aan jouw vijver met de Iris 'Pseudacorus'. Deze onderhoudsvriendelijke vijverplant is onder de meeste ook wel bekend als Gele Lis. Hij valt op door zijn frisgroene bladeren en de fel afstotende gele bloemen. Naast dat hij onderhoudsvriendelijk is, kan hij ook goed tegen de kou en dus ook goed winterhard. Verder houdt hij van natte voeten en kan je hem dus goed plaatsen in zone 2 en/of 3 in jouw vijver.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 20-30 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀9 cm
- Onderhoudsvriendelijk
- Zone 2-3
- Bloeiperiode: Voorjaar
- Let op! Giftig

Verzorging  
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: Ik ben een onderhoudsvriendelijke groeier en bloeier, zet mij in de juiste zone en ik doe de rest vanzelf. Mijn oude/dode bloemen kan je verwijderen, hierdoor kan meer bloei gestimuleerd worden.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574430578
MerkBloomique
KleurGeel
StandplaatsHalf schaduw
WaterbehoefteRegelmatig