Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

3x Lavandula angustifolia 'Ardèche' - Lavendel - ⌀12 cm - ↕20-25 cm

(0)

24,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Lavandula angustifolia 'Ardèche', beter bekend als Lavendel. De Lavandula angustifolia 'Ardèche' is een winterharde heester, die ook nog eens een heerlijke geur afgeven. Door deze heerlijke geur zijn ze gelieft door vlinders, bijen en hommels. Al deze eigenschappen maken Lavandula angustifolia 'Ardèche' tot een plant die er niet alleen mooi uit ziet, maar die ook nog is zorgt voor meer biodiversiteit in je tuin.

Specificaties
- Wordt per 3 stuks geleverd.
- De leveringshoogte van deze plant is 20-25 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀12 cm
- Winterhard
- Aanplanttijd: Jaarrond.
- Bloeitijd: Juni – augustus.
- Planten per m2: 7 – 9 stuks

Verzorging  
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige warme periodes 2 tot 3 keer per week waarvan bij extreme droogte dagelijks (middels een tuinslang of sproeier).
- Standplaats: Zon (maximaal 5-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Lavandula angustifolia 'Ardèche' kun je beste snoeien na de vorst periode. In het najaar als de Lavandula Angustifolia uitgebloeid is, verwijder je de dorre bloempjes en/of 4 a 5 cm van de stengel.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574432046
MerkBloomique
KleurPaars
Internet OnlyJa, partner aanbod
StandplaatsVolle zon
WaterbehoefteWeinig