Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

3x Rubus BonBonBerry Yummy – Framboos – ⌀12 cm - ↕20-25 cm

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De zelf bestuivende fruitboom, Rubus idaeus 'BonBonBerry Yummy' is een mini framboos die veel vruchten geeft. Door het zelf bestuivende karakter van de Rubus 'BonBonBerry Yummy', geeft deze plant gegarandeerd veel vruchten. Naast dat deze fruitboom veel vruchten geeft, blijft hij wel compact en is hij dus ook ideaal voor op jouw terras of balkon. Bovendien haal je met deze mini framboos niet alleen heerlijke vruchten in huis, maar trek je ook bijen- en vlinders aan!

Specificaties
- Wordt per 6 stuks geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 20-25 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀12 cm.
- Zelfbestuivend.
- Aantal stuks per m2/ per strekkende meter: 1-3 stuks.
- Bloeitijd: Juni-september.
- Planttijd: Jaarrond.
- Pluktijd: Juni-oktober.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: De plant is gebruiksvriendelijk en geeft al in haar eerste jaar vruchten. Knip in de winter de stengels terug tot 10 cm boven de grond. Houdt van een licht zure grond, plus een organische meststof.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439724
MerkBloomique
KleurGroen
StandplaatsSchaduw