Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

6x Hibiscus Blue Chiffon – Altheastruik – ⌀9 cm - ↕20-25 cm

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De winterharde heester, Hibiscus Blue Chiffon is ook wel bekend onder de naam, Altheastruik. Deze hibiscus bloeit de gehele zomer en geeft de meest volle blauwe bloemen. Naast dat de Hibiscus Blue Chiffon de mooiste bloemen geeft, bloeit deze struik uit tot een mooie volle onderhoudsvriendelijke struik. Wat ook handig is om te weten, de hibiscus kan ook perfect geplaatst worden op jouw balkon of zelfs terras.

Specificaties

- Wordt per 3 stuks geleverd.

- De leveringshoogte van deze planten is 20-25 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).

- Geleverd in een kweekpot van ⌀9 cm.

- Winterhard.

- Onderhoudsvriendelijk.

- Aantal stuks per m2: 2 stuks.

- Bloeitijd: Juli-september.

- Planttijd: Jaarrond.

Verzorging

- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.

- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag).

- Onderhoud: Na de bloei aan het einde van september kan deze plant gesnoeid worden.

Hoe wij verzenden

Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439601
MerkBloomique
KleurBlauw
StandplaatsHalf schaduw