Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Fargesia rufa – Bamboe – ⌀23 cm - ↕60-70 cm

(0)

37,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De niet woekerende bamboe, ofwel de Fargesia rufa is een compacte winterharde bamboe die ideaal is voor jouw tuin of balkon. De Fargesia rufa is een compacte bamboe die zowel in de tuin of in een kuip geplaatst kan worden. Naast dat deze plant niet woekerend is, is ze ook nog eens winterhard, wie wilt dit nou niet? Om nog een voordeel toe te voegen aan deze Fargesia rufa is dat ze ook nog eens onderhoudsvriendelijk. De plant hoef je niet te snoeien, maar wil je dat de plant voller en compacter blijft, dan raden wij het aan de plant te snoeien.

Specificaties

- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀ 23 cm.
- Winterhard én niet woekerend.
- Aantal stuks per m2: 3 stuks.

Verzorging

- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Snoei of knip de plant tot maximaal 1 meter boven de grond, de beste tijd hiervoor is juli of augustus.

Hoe wij verzenden

Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

 

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439328
MerkBloomique
KleurGroen
StandplaatsSchaduw