Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Hydrangea macrophylla 'Schneeball' – Hortensia – ⌀14 cm - ↕30-40 cm

(0)

24,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De naam van de Hydrangea macrophylla 'Schneeball' verklapt het al een beetje. Deze winterharde hortensia bloeit met de mooiste witte bloemen. Deze heester heeft een sterk karakter, dit blijkt wel dat hij tegen een stootje kan. Een hevige windvlaag of regenbui laten deze hortensia niet uit zijn kluit slaan. Al deze eigenschappen maken Hydrangea macrophylla 'Schneeball' tot een mooie, maar zeker ook een praktische buitenplant waar je het hele jaar van kunt genieten!

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd
- De leveringshoogte van deze plant is 30-40 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant)
- Geleverd in een kweekpot van ⌀14 cm
- Winterhard
- Aanplanttijd: Jaarrond
- Bloeitijd: Juni – september
- Planten per m2: 1-2 stuks

Verzorging  
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige warme periodes 2 tot 3 keer per week waarvan bij extreme droogte dagelijks (middels een tuinslang of sproeier).
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Snoei mij in het voorjaar. Haal mijn oude bloemen weg tijdens mijn bloeitijd, hierdoor kan ik wellicht nieuwe bloemen groeien.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574432916
MerkBloomique
KleurWit
Internet OnlyJa, partner aanbod
StandplaatsHalf schaduw
WaterbehoefteRegelmatig