Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Hydrangea Vanille-Fraise – Pluimhortensia –⌀9 cm - ↕20-25 cm

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De winterharde Hydrangea paniculata 'Vanille-Fraise' ofwel pluimhortensia is een onderhoudsvriendelijke en sensationele heester. Deze sierheester is een sterkopgaande groeier en heeft prachtige, volle en rijke pluimen. De bloemen van de Hydrangea ‘Vanille-Fraise’ verkleuren in de zomer van wit naar verschillende tinten roze. Niet alleen geeft deze sierheester de mooiste bloemen, ook is de Hydrangea ‘Vanille-Fraise’ gemakkelijk in zijn onderhoud en tevens winterhard.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 20-25 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀9 cm.
- Winterhard.
- Onderhoudsvriendelijk.
- Aantal stuks per m2: 3 stuks.
- Bloeitijd: Juni-September.
- Planttijd: Jaarrond.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (maximaal 4-6 uur zonlicht per dag)
- Onderhoud: De Hydrangea ‘Vanille-Fraise’ groeit op eenjarige twijgen, elk voorjaar kun je alle takken van de hortensia tot 40 cm van de grond afknippen – dit bevordert de struik tot een compacte groei en bloei. – snoeien is niet noodzakelijk.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574439649
MerkBloomique
KleurWit
StandplaatsHalf schaduw