Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

2x Clematis Fenne – Bosrank – ⌀ 15 CM - ↕ 60-70 CM

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

De Clematis Montana 'Fenne' is wel een van onze favoriete onderhoudsvriendelijke klimplant, ofwel klein bloemige bosrank. Deze plant groeit snel en zeer uitbundig met de vrolijkste bloemen. De Clematis Montana 'Fenne' groeit snel en uitbundig, maar blijft wel compact, hierdoor kan deze plant zelfs in een ruime pot of bloembak staan. Deze onderhoudsvriendelijke groeier, houdt van een zonnig plekje: maar let wel, bescherm dan wel de wortels van de plant.

Specificaties

-  Wordt per 2 stuks geleverd.

-  De leveringshoogte van deze planten is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).

-  Geleverd in een kweekpot van ⌀ 15 cm.

-  Onderhoudsvriendelijk.

- Bloeitijd: April-mei.

- Aantal stuks per strekkende meter: 1 stuk.

- Planttijd: Jaarrond

Verzorging

-  Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.

-  Standplaats: Zon-halfschaduw (max 5-6 uur zonlicht per dag).

-  Onderhoud: Houdt de wortels uit de volle zon, bedek de kluit daardoor goed door deze 10-15 cm diep te planten. Na de bloeiperiode kan je de plant terugsnoeien tot 50 cm.

Hoe wij verzenden

Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

 

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720663640185
MerkBloomique
KleurWit
WaterbehoefteRegelmatig
Internet OnlyJa, partner aanbod
StandplaatsSchaduw