Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Clematis montana var. Rubens – Bosrank- ⌀15 cm - ↕60-70 cm

(0)

20,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Met de Clematis montana var. 'Rubens' , ofwel bosrank haal je een rijkbloeiende klimplant in huis die zachtroze, geurende bloemen geeft. Naast dat deze bosrank rijkelijk bloeit, groeit deze Clematis ook nog eens snel. De Clematis montana var. 'Rubens' groeit het liefst met de ondersteuning van een muur, schutting of rek, hier heeft de plant nog wel wat begeleiding nodig van een draad of gaaswerk. Als de Clematis eenmaal staat en groeit heb je weinig onderhoud aan de plant. Niet alleen is de Clematis montana var. 'Rubens' enorm mooi om naar te kijken, hij is ook nog eens winterhard.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀15 cm.
- Geurig én winterhard.
- Bloeitijd: April-juni.
- Aantal stuks per strekkende meter: 3 stuks.
- Planttijd: Jaarrond.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (max 4-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Het is belangrijk dat de wortels niet in de volle zon staan, dit doe je door de kluit 10-15 cm diep te planten. Na de bloeiperiode kan je de clematis tot 50 cm boven de grond terugsnoeien.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720574433265
MerkBloomique
KleurRoze
StandplaatsSchaduw
WaterbehoefteRegelmatig