Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLE SALE artikelen*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. Geldig t/m 21 augustus

Hydrangea Petiolaris – Klimhortensia – Klimplant – ⌀15 cm - ↕60-70 cm

(0)

20,95

Dit artikel wordt na 3 werkdagen bezorgd

Verkoop door: Bloomique

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Al jarenlang is de Hydrangea anomala 'Petiolaris', een van de populairste onderhoudsvriendelijke klimhortensia’s. Door haar onderhoudsvriendelijke en zelf hechtende karakter is dat natuurlijk logisch! De Hydrangea anomala 'Petiolaris', is een verre familie van de hortensia en dankt daardoor ook haar frisse groene bladeren en mooie witte bloemschermen. Doordat de Hydrangea anomala 'Petiolaris', zelfhechtend is, heb je er weinig omkijken naar, let wel op dat ze zich niet aan het houtwerk van het huis gaat hechten.

Specificaties
- Wordt per stuk geleverd.
- De leveringshoogte van deze planten is 60-70 cm (gemeten van de onderkant van de kweekpot tot aan de bovenkant van de plant).
- Geleverd in een kweekpot van ⌀15 cm.
- Onderhoudsvriendelijk, zelfhechtend én winterhard.
- Bloeitijd: Juni-Juli.
- Aantal stuks per strekkende meter: 3 stuks.
- Planttijd: Jaarrond.

Verzorging
- Water: Bij normale omstandigheden 1 tot 2 keer per week en bij langdurige hitte de plant voorzien van minimaal 2 tot 3 keer water per week (let op: bij extreme droogte het product dagelijks voorzien van water). We gaan hierbij uit van een tuinslang of een sproeier.
- Standplaats: Halfschaduw-zon (max 4-6 uur zonlicht per dag).
- Onderhoud: Je kan de hortensia snoeien in maart/april: knip de oudste takken van de hydrangea af. Let op! Laat de plant niet aan het houtwerk van uw huis hechten.

Hoe wij verzenden
Dankzij onze slimme verpakkingstechniek blijven jouw planten mooi op hun plek staan en arriveren ze ongekreukt op hun bestemming. We gebruiken verpakkingen die speciaal zijn ingericht voor planten. Zo krijgen ze zo lang mogelijk licht en blijven de wortels, bladeren en bloemen van de plant beschermd tijdens hun reis van de kweker naar jou.

Iedere plant is uniek. De verschillende groeiomstandigheden kunnen voor een andere uitkomst zorgen dan afgebeeld op de foto. Ga daarom voor aankoop goed na of deze planten geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Specificaties

EAN nummer8720663640093
MerkBloomique
KleurWit
StandplaatsSchaduw
Internet OnlyJa, partner aanbod