Leen Bakker logo
  • Mijn op maat overzicht
  • Klantenservice
  • Bekijk folders
  • Vacatures
  • Advies en inspiratie
Winkels
Winkelwagen
10% EXTRA korting op ALLES voor je thuiswerkplek*
*De korting is meteen in de prijs verrekend. m.u.v. Prijstoppers en partneraanbod. Geldig t/m 14 augustus 2022.

Beliani plantenbak voor buiten VALTA - wit stenenmix

(0)

Deel jouw product & volg ons op social

Omschrijving

Moderne bloempot in komvorm met een glanzende marmerlook. De ronde, elegante vorm en de bijzondere marmerlook van deze bloembak passen in elke binnen- en buitenruimte. De komvormige bloempot ziet er stijlvol uit, alleen of ineen groep, en laat het hart van elke natuur- en plantenliefhebber sneller kloppen. Deze bloempot is gemakkelijk schoon te maken, heeft een laag gewicht, een lange levensduur en is bestand tegen zeer hoge en lage temperaturen. Bij gebruik in de tuin kan indien nodig een geprefabriceerde opening in de bodem van de pot worden geboord. Overtollig water kan zo op elk moment wegstromen.

Details:

Producttype: plantenbak voor buiten
Stijl: Modern
Kleur: wit
Soort materiaal: Steen
Hoofdmateriaal: stenenmix
Overig materiaal: polyresin
Vorm: Rond
Afvoergaten: Voorgeboord
Insert noodzakelijk: Nee

Afmetingen:

Diepte: 43 cm
Breedte: 43 cm
Hoogte: 22 cm
Gewicht: 1 kg

Aanbod omvat: 1 x bloempot

Belangrijkste eigenschappen: Met voorgeboorde draingaten, Modern design, Hoogwaardig materiaal, Bestand tegen lage en hoge temperaturen, Geschikt voor binnen- en buitengebruik, Uitzonderlijk onderhoudsvriendelijk, Lichtgewicht en makkelijk verplaatsbaar

Montageinformatie: Geen montage benodigd
Extra informatie: Bij buitenshuis gebruik dienen drainagegaten te worden aangebracht om teveel water te voorkomen, Houd er rekening mee, dat elk model er anders uit kan zien dan op de afbeelding. Het arrangement van kleuren en stukken stof kunnen verschillend zijn en dit is geen defect, maar een eigenschap
Tekst weerstand: Vochtbestendigheid betekent dat je dit product vrij buitenshuis in gebruik kunt nemen. Het product kan tegen lichte regen en vochtige omstandigheden. Wanneer het niet gebruikt wordt, zal je dit product wel binnen moeten bewaren. Blootstelling aan vocht op langere termijn kan leiden tot beschadiging.
Weerstand: UV-bestendig


Onderhoudstips:

Stenenmix:
1.Geschikt voor binnen en buiten gebruik. Geen extra reiniging nodig. Maak wel buiten het seizoen gebruik van een beschermhoes, of bewaar ze op een koele, droge plek.

Specificaties

EAN nummer4251682233705
MerkBeliani
KleurWit
MateriaalPolyresin
Product afmetingen (cm)22x43x43 cm
VormRond
Bloempot met standaardNee