Buitenkleden

25% korting op ALLE vloerkleden*

*m.u.v. Prijstoppers, reeds afgeprijsde artikelen en partner-aanbod. Geldig t/m 21 augustus 2022.

Een vloerkleed buiten neerleggen? Waarom niet! Op deze pagina vind je vloerkleden die voor binnen én buiten geschikt zijn. Zoek je een mooi vloerkleed voor in de tuin, op het terras of op het balkon om nóg meer sfeer te creëren? Leen Bakker heeft het!

1 - 24 van 280 producten
1 - 24 van 280 producten

Buitenkleden

Richt je tuin net zo gezellig in als de woonkamer met een buitenkleed. Zo wordt je tuin, terras, balkon of andere buitenruimte echt een verlengstuk van binnen en wordt je thuis nog ruimer! Leg bijvoorbeeld een vloerkleed geschikt voor buiten onder je loungehoek, dat staat leuk! Een karpet voor buiten is de nieuwste trend op het gebied van buiteninrichting. Onze outdoor vloerkleden zijn gemaakt van weerbestendige materialen zoals polypropyleen, bamboe, jute en plastic en kunnen daarom gewoon buiten blijven liggen in je tuin, op je balkon of je terras. Buitentapijt is vuil- en vochtafstotend en natuurlijk makkelijk te onderhouden Je kunt een buitenvloerkleed ook heel goed gebruiken in de tent, de voortent van je caravan of vouwwagen. Zo heb je ook op vakantie een gezellige en huislijke sfeer. Bovendien voelt het buitenkleed lekker aan en geeft het dus comfort. Of neem je buiten vloerkleed mee voor een gezellige picknick in het park. Wat een goed idee!

Buitenkleed kopen

Maak het buiten knus en gezellig met een buitenkleed. Dat voelt lekker aan je voeten en je verbergt ook meteen de ondergrond. Decoreer je tuin, terras of balkon en creëer een huislijke sfeer buiten met een outdoor vloerkleed. In het aanbod van Leen Bakker vind je diverse buitenkleden in stijlvolle en frisse kleuren (groen, blauw, zwart/wit, grijs, geel) en verschillende vrolijke en stijlvolle dessins. Natuurlijk hebben we kleden in verschillende afmetingen en vormen (rond, rechthoekig, ovaal). Zo is er voor iedereen een buitenkleed te vinden wat past bij de sfeer van de tuin, balkon of terras. Bekijk ons volledige assortiment en doe inspiratie op. Je kunt meteen online een bestelling plaatsen.