14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

14 dagen lang de 100 grootste aanbiedingen! | Bekijk alle aanbiedingen >

Warm wonen in natuurlijke kleuren en stoere elementen

Op een gure, regenachtige dag is niets fijner dan thuiskomen in een warm, sfeervol interieur. Met de juiste kleuren en materialen zorg je voor een fijn huis waarin jij optimaal tot rust kan komen en kan genieten van gezellige, knusse momenten. Ook als het buiten dondert en bliksemt. Combineer neutrale tinten met stoere elementen. In onze nieuwe collectie woonaccessoires vind je de nieuwste trends voor elk interieur. 

Natuurlijke trends voor elk interieur 

Met natuurlijke kleuren en materialen creëer je de perfecte basis voor jouw interieur. Beige, grijs en antraciet vormen een neutrale basis. Breng daar warmte in met lichtroze tinten en rode accenten. Met rijke aardetinten zoals terra, roest en oker breng je nuance aan en ontstaat een warme, rustige sfeer. 

Stoere accenten

Heb jij lef? Voeg stoere accenten toe voor een stylish resultaat. Gebruik opvallende kleuren en materialen voor een sprekend, speels effect. Ga jij voor die royale donkerbruine, aardachtige Madison UMIX bank? Met bijvoorbeeld zachte kussens in een rijke oker of terra kleur style je deze mooie bank in een split second. Met vazen, wanddecoratie en andere woonaccessoires in gave dessins en patronen geef je je woonkamer direct een hippe, trendy look. 

Mix en match jouw interieur

Door woonaccessoires van natuurlijke materialen te gebruiken, ontstaat een rustiek geheel. Met warme, wollige kleedjes of een ruw geweven tapijt onder je salontafel krijgt je woonkamer meteen een heerlijk ontspannen, landelijk sfeertje. Met subtiele, natuurlijke pampas pluimen en droogbloemen maak je je interieur helemaal af.

Mix en match tot je jouw perfecte woonstijl hebt gevonden. Laat je inspireren door onze gevarieerde trendcollectie om je huis om te veranderen in een idyllisch, plekje. Met een goede basis in jouw woonstijl, kan jij eindeloos combineren met warme, zachte materialen en stoere, hippe elementen. Met deze nieuwe collectie woonaccessoires zit je thuis altijd lekker.