• Home
  • Bed & Toebehoren

Bedden Boxsprings Matrassen & Toppers Dekbedovertrekken

Slaapkamer

Alles voor je slaapkamer en het perfecte bed vind je in het ruime en veelzijdige assortiment van Leen Bakker. Hier vind je een compleet aanbod op het gebied van bedden en slapen. Bekijk bijvoorbeeld onze luxe boxsprings, ledikanten, lattenbodems, matrassen, kinderbedden, kinderdekbedovertrekken, slaaptextiel, dekbedovertrekken, linnenkasten, nachtkastjes, slaapbanken en meer. Kortom alles voor een heerlijk ontspannen nachtrust en een stijlvolle slaapkamer vind je hier.

Bed kopen

Een nieuw bed kopen doe je niet zo maar. Er zijn veel keuzes die je moet maken. Wil je bijvoorbeeld een (verstelbare) boxspring of liever een stijlvol ledikant en houd je van een zacht of een wat harder matras? Er zijn talloze mogelijkheden en voor iedereen biedt Leen Bakker een geschikte oplossing.

Een stijlvolle slaapkamer

Bij de keuze van een bed is comfort belangrijk, maar een bed of ledikant bepaalt ook de stijl van je slaapkamer. Kies daarom voor een slaapkamer waarvan het ontwerp en het interieur is toegespitst op rust en ontspanning. In ons assortiment vind je mooie bedden en ledikanten met een hoog comfortniveau die bovendien aansluiten op jouw interieurstijl. In de slaapkamer wil je een rustige sfeer creëren. Kies daarom voor zachte en rustige kleuren. De bedden bij Leen Bakker zijn er in iedere prijsklasse en zijn uit voorraad leverbaar, van voordelige tot luxe bedden. Online bestellen en thuis laten bezorgen behoort ook tot de mogelijkheid! Bekijk ons aanbod meteen online.