Opbergers

Berg je spullen op in handige opbergmeubelen van Leen Bakker. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo houd je iedere ruimte in huis lekker opgeruimd en vind je al je spullen gemakkelijk weer terug. Leen Bakker heeft een groot assortiment aan opbergers. Je kunt hierbij denken aan opbergboxen en manden, wandopbergers en kledingopbergers. Voor ieder opbergprobleem bieden we een passende en geschikte oplossing. Zo heb je nooit meer last van rondslingerende spullen in huis. Alles krijgt een eigen plekje en daardoor is alles ook weer gemakkelijk terug te vinden.

Niet alleen functioneel

Veel van onze opbergers zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi! Bekijk bijvoorbeeld ons aanbod aan manden. Deze zijn decoratief en functioneel en mogen dus gerust gezien worden. Geef ze een prominente plaats in je interieur.

Overal de juiste opberger

Voor iedere ruimte in huis vind je bij Leen Bakker een opberger. In de woonkamer kies je voor leuke en sfeervolle manden. In de kelder, schuur of op zolder kies je voor praktische en afsluitbare opbergboxen en in de kinderkamer kies je voor speelgoedopbergers met een vrolijke uitstraling.