Bestellen
 Bestelling plaatsen
 Bestelling wijzigen
 Bestelling annuleren
 Kortingscodes
 Mijn Leen Bakker
 Op maat artikelen bestellen

 

Betalen
 Betaalmethodes
 Leen Bakker Cadeaukaart

 

Bezorgen & afhalen
 Bezorgopties
 Afhaalopties
 Bezorgtijden
 Bestellingen beschadigd of incompleet geleverd

 

Retourneren & ruilen
 Retourneren
 Ruilen
 Retourservice
 100 dagen proefslapen met Dormeo

 

Garantie & voorwaarden
 CBW garantievoorwaarden
 Garantie op matrassen en boxsprings
 Thuiswinkel voorwaarden
 Actievoorwaarden

 

Klantenservice
 Actueel
 Garantie en klachten
 Contact
 Diensten
 Folderverspreiding
 Nieuwsbrief
 Alle veel gestelde vragen


Diensten van Leen Bakker

Soms kun je wel een beetje hulp gebruik bij de inrichting van je huis. Daarom kun je bij Leen Bakker kiezen uit verschillende services en diensten. Welke diensten zoek je? We helpen je graag verder.

Klantenservice Leen Bakker

Bezorgservice

Laat je online bestelling afleveren wanneer en waar je wilt. In de winkel of webshop kies je eenvoudig het afleveradres en de dag dat je de bestelling wilt laten bezorgen. Voor Pakketpost werken we samen met PostNL. Thuisbezorging van grote of zware artikelen gaat op afspraak via gespecialiseerde vervoerders. Er komt speciaal voor jou een chauffeur langs (en bij hele grote of zware artikelen ook een bijrijder), om het artikel af te leveren.


Klantenservice Leen Bakker

Op maat artikelen bestellen

Bij Leen Bakker kun je ook terecht voor artikelen speciaal voor jou op maat gemaakt. Stel stap voor stap je artikel samen en wij zorgen ervoor dat de artikelen vakkundig op maat worden gemaakt.


Banken op maat
Creëer de bank die bij jou past met de UMIX collectie. Iedere UMIX bank heeft zijn eigen stijl en kenmerken. Start de banken configurator en ontdek de vele mogelijkheden.

Gordijnen op maat
Kies uit 200 stoffen, verschillende ophangmethodes en plooien voor jouw gordijnen, vitrages of inbetweens. Onze professionele ateliers maken alles precies zoals je wenst. Kies in de webshop een gordijnstof of vitrage/inbetween en start met samenstellen.

Raamdecoratie/zonwering op maat
Geef je interieur een stijlvolle en eigen uitstraling. Je kunt kiezen uit verschillende rolgordijnen, maar ook diverse soorten andere raamdecoratie zoals verticale lamellen, plisségordijnen en vouwgordijnen. Open de configurator en maak een keuze.

Spiegels op maat
Zoek je net even een afwijkende maat spiegel, dan kun je deze eenvoudig laten maken met de spiegel configurator.

Vloerkleden op maat
Bij Leen Bakker kun je van ieder tapijt een vloerkleed op maat laten maken in de gewenste afmetingen. Blijft er een snijstuk over? Dan kun je tegen minimale meerprijs een extra vloerkleed laten maken of bijvoorbeeld een deurmat. Kies eerst een tapijt en laat deze vervolgens op maat maken.


Klantenservice Leen Bakker

Meubelmontageservice

Hulp nodig bij het in elkaar zetten van je meubels? Met hulp van de vakmannen van Montagegemak.nl. is de klus snel geklaard en kun je rekenen op:•     Snelle en vakkundige montage
•     Zeer snelle service: binnen enkele dagen na aanvraag ingepland en gerealiseerd
•     Vaste, scherpe tarieven
•     Gratis 6 maanden garantie op de montageservice
•     Handig te combineren met extra klusjes in huis
•     Landelijke dekking, dus voor iedereen

De kosten van de meubelmontage bedragen €49,- + 25% van de oorspronkelijke verkoopprijs.

Bereken eenvoudig de montagekosten van je meubels op Montagegemak.nl/leenbakker en plan binnen 3 stappen je afspraak in. Of bel 088-1244222 voor het maken van een afspraak.

Heb je een extra klus? Dan kan de monteur van Montagegemak.nl dit ook voor je doen, tegen het tarief van €6,50 per 10 minuten.*

Plan een afspraak en in bekijk alle montage voorwaarden op: Montagegemak.nl/leenbakker.


Klantenservice Leen Bakker

Vloerenlegservice

Bij Leen Bakker helpen we je graag om jouw vloer professioneel thuis te laten leggen. We werken samen met onafhankelijke stoffeerders die zorgen voor een mooi en afgewerkt resultaat. Bekijk onze online brochure voor meer informatie.