Kweekbenodigdheden

Product List
Getoonde artikelen: 1 - 3 van 3
Toon per:
Toon als:
Product Listing
Nature kweekbak - 50x20 cm
81011711

Mooie kweekbak van wilgentenen met vliesdoek. De vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Tevens geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting: H 25 cm x 50 x 20 cm.

24.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Nature kweekbak - 40x40 cm
81011712

Mooie kweekbak van wilgentenen met vliesdoek. De vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Tevens geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting : H 50 cm x 40 x 40 cm.

30.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 3,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???
Nature kweekbak - 100x100 cm
81011713

Mooie vierkante metertuin van wilgentenen met vliesdoek. Het vliesdoek wordt meegeleverd in de vorm van een zak die precies in de bak past. Tevens geschikt als decoratieve plantenbak. Afmeting: H 25 cm x 100 x 100 cm.

45.95
Op werkdagen voor 22.00 uur besteld, morgen thuisbezorgd
Makkelijk thuisbezorgd voor € 5,95.
???PRODUCT_INTERNET_ONLY_STORE_TEXT???

Kweekbenodigdheden

Als je van tuinieren houdt heb je kweekbenodigdheden nodig. Of je nu je eigen groente en fruit wilt gaan telen in een moestuin of houdt van bloemen in de tuin, je hebt hiervoor de juiste spullen nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan tuin- en snoeigereedschap. Kortom, alles wat je nodig kunt hebben als je groene vingers hebt. Het kweken van je eigen groenten is zeer populair omdat mensen steeds bewuster omgaan met voeding. En het hebben van een moestuin sluit daar naadloos op aan. Als je je eigen groenten kweekt, weet je precies wat je eet en dit past perfect bij mensen die graag gezond en bewust leven én eten.

Moestuin

Heerlijk genieten van je eigen groenten en fruit uit je moestuin, wat is er leuker dan dat? Ook als je een kleine tuin hebt, kun je een moestuin aanleggen. Dan leg je één of misschien twee moesbedden aan of gebruik je een deel van een border voor bijvoorbeeld het kweken van cherrytomaatjes of maak je gebruik van een kweekbak. Heb je veel ruimte en een grote tuin, dan kun je meerdere moesbedden aanleggen. Daarin kun je gebruikmaken van combinatieteelt en wisselteelt. Bekijk het aanbod kweekbenodigdheden van Leen Bakker meteen online en plaats een bestelling.